CROSSFIT46

De beste CrossFit skoene i 2021

Crossfit krever mye av deg. Med øvelser som tunge markløft, olympiske løft, gymnastikk og utholdenhet er det ingen tvil om at enhver som trener innen denne grenen trenger noen gode sko!

Gjør deg klar for de neste WOD øktene med de beste CrossFit skoene 2021 har å by på.

Innhold:

1. Reebok Nano X

2. Nike Metcon 6

3. Under Armour HOVR Rise

4. NOBULL High-top trainer

5. Nike Free X Metcon 2

6. Lalo Maximus Grinder

7. Pureboost Trainer Shoes

1. Reebok Nano X

nano x crossfit sko

Reebok er det første selskapet som startet å lage en spesifikk CrossFit sko, og har hatt 10 år på å utvikle sitt Nano utvalg. Nano X har tatt CrossFit entusiaster med storm. Med en god kombinasjon av behag og stabilitet føles Nano X utmerket uavhengig om du skal hoppe på bokser eller prøve deg på en ny PR.

Tidligere versjoner av Nano skoen var kjent for å være litt smal ytterst på foten. Noe som gikk ut over komforten. Versjon X har en bredere tåboks og en EVA mellomsåle som gir mykere demping under hæl og bedre komfort for tærne. Denne skoen er utrolig solid og passer til idrettsutøvere som vil ha en sko for enhver trening. Ekstra demping rundt ankelområdet gir skoene en mye mer komfortabel følelse enn de fleste CrossFit-sko.

Pris: 1400 kroner


Kjøp Reebok Nano X her

2. Nike Metcon 6

Muligens den mest kjente CrossFit-skoen på markedet. Metcon-linjen er en utrolig sko med sin brede tåboks, myk demping i hælen og upåklagelig utseende. Mange idrettsutøvere bruker Metcons som hverdagssko. Etterhvert som årene gikk og utallige forslag av idrettsutøverne har Metcons komfort og oppmerksomhet mot CrossFit-spesifikke detaljer blitt bedre og bedre.

Metcon tilbyr hard plast på enden av hælen: Dette fjerner friksjonen når ulike øvelser skal utføres, blant annet handstand shoulder press. Selv om skoen føles bra under mange øvelser utmerker den seg mest under WOD`s da den har utrolig god stabilitet. Nike Metcon 6 gir god ventilasjon gjennom øvre del av skoen.

Pris: 1100 – 1300 kroner


Kjøp Nike Metcon 6 her

3. Under Armour HOVR Rise

underarmour hover rise

HOVR Rise såle sørger for at hver løpeøkt – hver burpee, og hvert hopp er mer eksplosivt. HOVR Rise er flott hvis du leter etter et varig alternativ for Crossfit, HIIT-trening eller korte sprinter.


Kjøp Under Armour HOVR Rise

4. NOBULL High-top trainer

No Bull crossfit sko

Er du lei av det generelle designet til en CrossFit-sko? NoBull Trainers er en flott, allsidig treningssko som hjelper deg gjennom tøffe Crossfit økter trygt og komfortabelt. Laget av SuperFabric som er et utrolig luftig materiale. Og med et råkult design er denne skoen en stor anbefaling i 2021.

Pris: 1250 kroner


Kjøp NOBULL High-top trainer​

5. Nike Free X Metcon 2

Nike Metcon har i lang tid vært en favoritt i CrossFit miljøet. Denne versjonen av skoen er en kombinasjon av stabilitet, design, fleksibilitet, og er spesielt egnet for løping. Denne skoen passer like godt til thrusters som til sprint.

Pris: 1000 kroner


Kjøp Nike Free X Metcon 2

6. Lalo Maximus Grinder

Men maximus crossfit sko

Merket Lalo jobbet med den anerkjente styrkecoachen Bobby Maximus for å lage en av de beste CrossFit skoene på markedet. Skoen er bygget for markløft, knebøy og cleans. Men skinner fremdeles i en intens løpeøkt.

Pris: 1150 kroner


Kjøp Lalo Maximus Grinder her

7. Pureboost Trainer Shoes

Pure boost crossfit sko

Denne modellen fra Adidas er laget for seriøse atleter innen CrossFit. Utviklet for de som ønsker en sko som fungerer på flere ulike områder. Pureboost Trainer modellen er tilpasset for vektløfting, hopping og løping.

Pris: 1100 – 1300 kroner


Kjøp Pureboost Trainer Shoes her