INTROKURS

Velkommen til et trygt og givende introkurs hos CrossFit 46!
Formålet med dette kurset er å introdusere deg til en spennende treningsform, som blir tilrettelagt etter dine forutsetninger. Kurset gir grunnleggende innføring av basisøvelser i CrossFit. Dersom du ikke har prøvd denne treningsformen før og ønsker veiledning innen teknikk, får du god hjelp av våre instruktører.  

Nå dine mål med oss! Vi ønsker å se deg lykkes, og gleder oss til å bli kjent med deg. Meld deg på introkurs hos CrossFit 46 i dag!

HVA VIL DU LÆRE?

Varighet: 3 timer.
4Y8A4780-Edit

Del 1: Bli kjent + introduksjon

Vårt introkurs er en morsom og lærerik introduksjon til CrossFits grunnleggende øvelser og treningsfilosofi. Kurset er lagt opp for alle – uansett nivå og alder!

6X7A7029

Del 3: Verdier i kurset

Trene sammen med andre og kjenne på stemningen i et fantastisk treningsmiljø! Du kommer til å være i mye aktivitet, og bli kjent med både instruktører og andre medlemmer i miljøet.

6X7A3212-Edit

Del 2: Generell bevegelseslære

Lær sikker og effektiv teknikk i grunnleggende øvelser som markløft, knebøy, press og kroppsvektøvelser. 

Del 2 inkluderer metcon og innlagte pauser.

6X7A0796

Del 4: Generell info til deg

Videre informasjon om Crossfit 46. Stille spørsmål du lurer på til coachene, og til slutt opprette medlemskap. 

VIL DU IKKE VENTE TIL NESTE INTROKURS?

For noen passer det ikke å delta på våre introkurs, mens andre gjerne vil komme i gang med treningen så fort som mulig. Vi tilbyr også intro-pt time. Ta kontakt med oss på post@crossfit46.no så booker vi deg inn på en tid som passer deg! Med samme betingelser som introkurset vil du være klar for trening hos oss etter bare én time! 

DEDIKERTE INSTRUKTØRER

Det er ikke obligatorisk med et introkurs hos oss, men vi anbefaler det til deg som både har erfaring fra før og for du som er helt ny. Du vil lære de grunnleggende baseøvelsene, og fokusere på sikkerhet og bevegelse. Dette er en flott mulighet for deg til å bli kjent med våre instruktører!

Vi har ingen fysiske krav til deg. Det eneste vi ønsker er å gi deg kjennskap til gode teknikker,  samt sørge for at du føler deg inkludert og sett på vårt treningssenter. Vi gleder oss til å treffe deg!

Sindre Trondsen

Daglig Leder, Coach

Siri Sola

Coach

Evin Dizai

Coach

Ann Helen Kirknes

Coach

Dan Berntsen

Coach

Kristina Bergsvik

Coach

Daniel Andersson

Coach

Kin André Olsen

Coach

Amanda Bergsvik

Coach