Vårt Fantastiske Team

Våre instruktører har et høyt faglig nivå, og fokuserer bevist på et miljø hvor hvert enkelt individ skal bli sett og inkludert. 

Sindre Trondsen

Jeg er opptatt av at hvert individ skal bli sett, føle mestring og ikke minst glemme den hektiske verden utenfor «boksen». Å spre glede gir meg glede! På mine timer skal du få fullt utbytte av treningen, med et smil om munnen!

Siri Sola

Det viktigste for meg er at vi utfører alle øvelser med god teknikk. Jeg ønsker å ha god stemning på mine timer, og at medlemmene har det gøy mens de kommer i bedre form!

Dan Bertnsen

Jobber for at hver enkelt skal få en meningsfull og givende opplevelse hver eneste gang, i både nåtid og for langsiktig utbytte. Ønsker at alle skal føle seg spesielle og verdsatte.

Daniel Andersson

Jeg liker å være en del av reisen til våre medlemmer. Det er fantastisk inspirerende å se noen klare noe som bare måneder før var umulig. Jeg vil at mine timer skal være et fristed, hvor din egen utvikling er i fokus.

Ann Helen Kirknes

Vil bidra til at man blir en friskere versjon av seg selv, samtidig som man lærer og har det gøy under selve «reisen»

Kim André Olsen

Kristina Bergsvik

Amanda Bergsvik