Vårt Fantastiske Team

Våre instruktører har et høyt faglig nivå, og fokuserer bevist på et miljø hvor hvert enkelt individ skal bli sett og inkludert. 

Sindre Trondsen

Jeg er opptatt av at hvert individ skal bli sett, føle mestring og ikke minst glemme den hektiske verden utenfor «boksen». Å spre glede gir meg glede! På mine timer skal du få fullt utbytte av treningen, med et smil om munnen!

Samantha van Dijken

Dan Bertnsen

Jobber for at hver enkelt skal få en meningsfull og givende opplevelse hver eneste gang, i både nåtid og for langsiktig utbytte. Ønsker at alle skal føle seg spesielle og verdsatte.

dan crossfit46
Aniel Andersson crossfit46

Daniel Andersson

Jeg liker å være en del av reisen til våre medlemmer. Det er fantastisk inspirerende å se noen klare noe som bare måneder før var umulig. Jeg vil at mine timer skal være et fristed, hvor din egen utvikling er i fokus.

Ann Helen Kirknes

Vil bidra til at man blir en friskere versjon av seg selv, samtidig som man lærer og har det gøy under selve «reisen»

ann helen crossfit46
sara crossfit instruktør

Sara Kastbjerg

På mine timer vil jeg at medlemmene skal ha det gøy og utfordre seg selv mentalt og fysisk, finne sin egen boble og gjøre jobben! Jeg vil at treningen skal gi overskudd, man skal møte andre mennesker og inspirere hverandre. Forlate boxen med lave skuldre.

Marcus Wennerblom

Jeg vil med mitt engasjement og kompetanse hjelpe deg å komme i gang med gode treningsrutiner. For meg er det viktig at trening skal være morsomt, at den gir resultater og at vi sammen arbeider for å lykkes.

marcus wennerblom crossfit46

Siri Sola

Det viktigste for meg er at vi utfører alle øvelser med god teknikk. Jeg ønsker å ha god stemning på mine timer, og at medlemmene har det gøy mens de kommer i bedre form!

Kristina Bergsvik

Kontakt

Lurer du på noe? Gjerne ta kontakt så vi kan hjelpe deg med det du lurer på.