CROSSFIT46

CrossFit Oslo: Finn Ditt CrossFit Senter I Dag

I denne artikkelen ønsker vi å presentere 6 CrossFit sentre i Oslo du kan vurdere å starte på:

  • CrossFit Oslo
  • CrossFit Christiania​
  • CrossFit Gamlebyen​
  • CrossFit Groruddalen
  • CrossFit Sagene​
  • CrossFit Løren​

CrossFit Oslo

CrossFit Oslo

CrossFit Oslo har siden 2012 hatt lokaler åpne ved Akerselva på Nydalsveien 17. Dette CrossFit senteret er et av Nordens største og et av Europas eldste. De har siden 2009 vært en solid CrossFit-affiliate.

En god trenings opplevelsen en viktig verdi hos Crossfit Oslo. De legger til rette for utvikling, mestring og ikke minst trivsel på treningssenteret. Innenfor senterets åpningstider er resepsjonen alltid klar til å hjelpe deg, om det angår medlemskap, salg eller generelle henvendelser.

Dattersenteret til Crossfitoslo heter Crossfit Yggdrasil og holder til på Carl Berner. Medlemmer kan enkelt velge medlemskap som gir dem tilgang på begge.

Et veldig bra treningsmiljø med rundt 950 medlemmer.


Sjekk ut Crossfit Oslo sin hjemmeside

Crossfit Christiania

crossfit christiania

Crossfit Christiania har siden 2013 vært en CrossFit affiliate under navnet CrossFit Bislett. De har siden start hatt et mål om å skape et treningsmiljø som fokuserer på mestring, læring og utvikling. Du kan forvente et godt treningsmiljø, tett oppfølging og effektiv trening hvis du velger å starte her.

Crossfit Christiania er kjent for sitt gode miljø på treningssenteret og målene de ønsker oppnå sammen. De har bred utdannelse og erfaring innen CrossFit. Utenom de gode treningsfasilitetene tilbyr de også behandlinger på CFC Clinic, kurs og seminarer, treningsreiser, konkurranser, bedriftstrening og sosiale events. Her er det ikke lite som skjer for å si det mildt.

Hvis du bor i Oslo området kan du besøke treningssenteret på Øvre Vollgate 13. Her får du mulighet til å trene alt fra vektløfting og utholdenhet til behandlinger og mobilitet.


Sjekk ut Crossfit Christiania sin hjemmeside

Crossfit Gamlebyen

Crossfit Gamlebyen

CrossFit Gamlebyen holder til ved borggata i Oslo.

De har treningsmiljøet i fokus og ønsker at du blir det beste versjonen av deg selv. Dette oppnår de gjennom god oppfølging, hard arbeid og god moral på treningssenteret.

Coachene har svært god erfaring innen CrossFit og hjelper deg å programmere timene som blir satt opp. Trenings Syklusen hos CrossFit Gamlebyen byr på mye unikt; alt fra gymnastikk og styrke til utholdenhet og annet gøy.

CrossFit senteret måler dine resultater og progresjon slik at du kan se hva du har blitt bedre på, og hva du må fokusere på videre. Treningen blir satt opp slik at alle følger samme grunnlag for progresjon.


Sjekk ut Crossfit Gamlebyen sin hjemmeside

Crossfit Groruddalen

CrossFit Groruddalen ble etablert under navnet Black Box Gym Oslo i 2009. Eierne av dette CrossFit senteret ble inspirert til å trene CrossFit etter mye erfaring innen Krav Mega selvforsvar.

Senteret blir drevet på dugnad basis av 11 erfarne CrossFit-entusiaster. I 2017 byttet de navn til CrossFit Groruddalen med ønske om å fornye seg selv.

De trives med sine medlemmer og kunne jobbe med det de liker best.. CrossFit! Miljøet blir beskrevet som trivelig og inkluderende. De står for et godt ordtak: alle kjenner alle og alle hjelper alle!

CrossFit Groruddalen er tilpasningsdyktig og tilpasser deg ditt nivå og erfaring.


Sjekk ut Crossfit Groruddalen sin hjemmeside

CrossFit Sagene

Crossfit sagene

CrossFit Sagene holder til rett ved Akerselva på Torshov i Oslo. CrossFit senteret ble satt i gang sommeren 2018 og hadde en pangstart i 2019. CrossFit senteret har et fint interiør og en kvm på 325. Området rundt CrossFit Sagane byr på mye forskjellig; historie, sjarmerende natur, bygg og den nydelige akerselva. Det er lett for enhver å komme seg fra og til treningssenteret da kollektivtransport ligger rett rundt hjørnet.

Coachene har bred erfaring inne CrossFit og annen type trening. De vil hjelpe deg uavhengig om det er trening, ernæring, undervisning eller behandling. Med CrossFit lvl 1 sertifisering kan de hjelpe deg å nå målene du ønsker å oppnå.


Sjekk ut Crossfit Sagene sin hjemmeside

CrossFit Løren

Crossfit løren

CrossFit Løren finner du på Grunerløkka i Oslo. Senteret åpnet dørene i september 2020 med en romlighet på 850 kvadratmeter, fordelt på garderober, fellesområder, resepsjon og treningssaler.

Treningssenteret har miljøet i fokus. Dette gjelder for instruktørene, medlemmer og samarbeidspartnere. De jobber hver dag for at treningsproduktet de leverer er best mulig, på tvers av de ulike stasjonene de har på treningssenteret.


Sjekk ut Crossfit Løren sin hjemmeside