MEDLEMSKAP OG PRISER

Her finner alt av informasjon om våre medleskap og priser!

MEDLEMSKAP

Våre medlemskap og priser.

*Når du har registrert kortet blir du trukket
månedlig (datoen du registrerte kortet).

1 MÅNED

600

kr /mnd

6 MÅNEDER

550

kr /mnd

12 MÅNEDER

500

kr /mnd

6 MÅNEDER

STUDENT BLÅ

400

kr /mnd

KLIPPEKORT

10 klipp

1200

kr

20 klipp

2000

kr

DROP-IN

150

kr

SAMHOLD - KVALITET - MESTRING

Det står sentralt i våre verdier å være et inkluderende, oppbyggende og sosialt treningsmiljø! Med dette i fokus jobber vi målrettet for å kunne gi deg en opplevelse av mestringsfølelse – uansett utgangspunkt. Våre instruktører har et høyt faglig nivå, og fokuserer bevisst på et miljø hvor hvert enkel individ skal bli sett og inkludert. Velkommen til CrossFit 46!

ER CROSSFIT NOE FOR DEG?

Svaret er ja – CrossFit er for alle.
Øvelser tilpasses hver enkelts fysiske utgangspunkt og er derfor passende for treningsentusiaster uavhengig av alder, kjønn eller fysisk form. Eksempelvis kan en pull-up fint gjøres med strikk, eller en armheving utføres på knærne.

KOM I GANG MED PERSONLIG TRENER:

Det er flere grunner til hvorfor du burde trene med en PT hos oss. Vi tilbyr en introduksjon på treningssenter, og anbefaler dette for deg som er usikker på hvordan du skal tilpasse dine økter etter ditt utgangspunkt. Få gode samtaler om motivasjon, mål, kosthold og gjennomføring med våre instruktører!

Personlig trener med svart genser (Crossfit 46 logo bak), svarte shorts, sokker med elefanter på og blå sko. Den personlige treneren er litt uklar helt foran i bildet, der halvparten av overkroppen og ned er synlig i bildet. To utøvere lengre bak i bildet er i fokus og gir hverandre highfive etter en hard økt. Romaskiner, medisinballer, vekter og vannflasker ligger rundt på bakken.
Jente med reebok treningsskjorte tar en burpe bak en vektstang utenfor crossfit 46
Utøver med svart tanktop (Crossfit 46 logo) tøyer ut med en markant blodåre på halsen. Tre andre utøvere står bak, ut av fokus og snakker sammen. Medisinballer samt annet utstyr ligger overalt i bildet.
BESTE CROSSFIT SENTERET I KRISTIANSAND!

Kontakt

Hvis du har tilbakemeldinger eller spørsmål, kontakt oss gjerne gjennom å fylle ut skjemaet under.