CROSSFIT46

4 tips du bør ta i bruk for å øke effektiviteten under CrossFit økten.

Føler du deg umotivert, uforpliktet eller generelt slapp før du skal ta fatt på treningsøkten? Da anbefaler vi disse fire tipsene for å yte bedre på trening, og gjenvinne prestasjonsfølelsen! Få mer ut av deg selv og treningsøktene dine, og husk: yte så nyte.

1. Lag en slagplan!

Crossfit planlegging

Det er viktig med en god plan. Bruk tid på å planlegge programmer du skal ta i bruk, enten laget på egenhånd eller skreddersydd av en person som er god i faget. Dersom du likevel begynner å føle deg frustrert over mangel på fremgang, burde du komme i kontakt med en trener.

Det er alltid bedre å spørre om hjelp, da dette kan gi deg et bedre overblikk over din egen helse og teknikken i selve øvelsene. For alt du vet, kan mangel på fremgang skyldes feil utførelse, eller komme av helsemessige årsaker – spør mer! Lag en slagplan og skreddersy programmet ditt slik at det passer deg. Ta hensyn til svakheter og styrker, og øk selvfølelse og selvbilde med CrossFit 46.

2. Spesifikke og realistiske mål

Crossfit mål

Det er viktig med en god plan. Bruk tid på å planlegge programmer du skal ta i bruk, enten laget på egenhånd eller skreddersydd av en person som er god i faget. Dersom du likevel begynner å føle deg frustrert over mangel på fremgang, burde du komme i kontakt med en trener.

Det er alltid bedre å spørre om hjelp, da dette kan gi deg et bedre overblikk over din egen helse og teknikken i selve øvelsene. For alt du vet, kan mangel på fremgang skyldes feil utførelse, eller komme av helsemessige årsaker – spør mer! Lag en slagplan og skreddersy programmet ditt slik at det passer deg. Ta hensyn til svakheter og styrker, og øk selvfølelse og selvbilde med CrossFit 46.

3. Ta ansvar: sett krav

Snakk høyt om planen din, og målene dine! La andre enn deg selv vite når du skal trene, hva du skal gjøre og hvordan det gikk. Dette går på psykologi – ved å snakke høyt om hva man ønsker å oppnå, vil du presse deg selv hardere. Vi anbefaler å skaffe faste treningspartnere, personlig trener eller bli aktiv i en eksisterende gruppe for å bedre prestasjonen.

Ta ansvar for treningsøktene dine, sett krav til deg selv og motta støtte av folk som har samme driv. Crossfit 46 handler om inkludering, i alle aspekt.

4. Følg med på resultater

Vi kan alle kjenne på motivasjonen av å se sine egne resultater og andres. Ved å følge med på vår egen prosess og resultatene, er det lettere å se skattekisten i bunnen av regnbuen.

Det vil også gjøre det lettere å holde motivasjonen oppe, og se frem til den dagen man er i stand til å fullføre målene 100%. Bruk tid på å skrive ned treningsøktene dine, både det positive og negative. Slik vil du få godt overblikk over hvordan du ligger ann i løypa!