CROSSFIT46

CrossFit i Kristansand: 7 Grunner Til Hvorfor Du Bør Starte

Det som skiller CrossFit fra andre idrettsgrener er at man møter forskjellige utfordringer og krav til kombinasjon av både styrke og utholdenhet. Vi tilpasser øvelser til hver enkelt og sørger for at du kan trene hos oss uavhengig alder, kjønn, helsetilstand og fysisk form. Det oppmuntres til å sette klare personlige mål og vi tar utfordringer med et smil. CrossFit 46 gir deg 7 gode grunner til hvorfor du burde trene CrossFit i Kristiansand.

1. Bra treningsmiljø

Kristiansand blir ikke kalt «det glade Sørlandet» uten grunn. Vi er stolte av det gode miljøet i byen vår og er svært opptatt av å være frontfigurer på dette i CrossFit 46. Et godt miljø skaper ikke seg selv, men av menneskene som stiller opp og bidrar. Med dette i tankene har vi skrevet ned noen punkter som står sentralt i våre verdier.

  • Vær et medmenneske. Ta ansvar for deg selv og området du trener i.
  • Fokuser på egen utvikling.
  • Aksepter og hjelp andre uansett treningsnivå.
  • Skap et sosialt og inkluderende miljø.
  • Følg felles regler og retningslinjer.
  • Kommuniser med hverandre. Har du et problem er det viktig å prate om det på en ordentlig måte.
  • Vær åpen og vis tillit.

2. Kombiner studie og trening

Alt er sentralt i Kristiansand. Uansett hvor du bor vil du finne et treningssenter en kort spasertur unna – og Crossfit 46 er godt plassert på det populære og vakre stedet Lund. CrossFit i Kristiansand tilbyr ulike tidsplaner for deg som ønsker å trene i gruppe, alene eller sammen med en venn. Treningsformen er både kort og effektiv, noe som passer perfekt til enhver student med en travel hverdag. Treningssentre går ofte i samarbeid med universitetet og tilbyr billigere løsninger til sørlandets flotte studenter!

study

3. Vakker og opplevelsesrik sommerby

Utenom CrossFit byr Kristiansand på mye forskjellig. Kristiansand er en fantastisk sommerby. Hvert år strømmer turistene til byen for å dra nytte av strålende sol, innbydende sjøvann og vakker natur. Her koser vi oss med god mat på flotte restauranter, venneturer i skogen, båt og fiskestang på havet. Det er ingen tvil om at vi er glad i byen vår og alt den har å tilby!

4. Kort vei til CrossFit-senteret ditt

Som nevnt er CrossFit sentralt i Kristiansand. Uansett på hvor du bor kan du beregne en 5-10 min spasertur til nærmeste CrossFitsenter! Vi i CrossFit 46 holder til på Lund, som er en kort vei for mange. Om du ikke ønsker å spasere til trening – er bussforholdene fantastiske og parkeringsmulighetene mange.

5. Ta deg friheten til litt sol eller bading etter trening

Kristiansand er kjent for sydentemperatur om sommeren! Vi anbefaler å alltid pakke med seg badetøy i treningsbagen. Det er lite som føles friskere enn en svømmetur etter en lang og hard treningsøkt. Det er flere bademuligheter i nærheten av Crossfit 46:

Bertesbukta, Baneheia Stampe og Bystranda!

Bading etter trening hos Crossfit46

6. Bli kjent med nye mennesker

Vi er opptatt av et godt fellesskap og muligheten til å bygge nettverk! CrossFit i Kristiansand skaper mulighet for å komme i kontakt med nye mennesker. Vi ønsker at alle skal føle seg velkommen på trening, danne nye vennskap og skape en bedre og sunnere hverdag. Ettersom CrossFit er designet for alle aldersgrupper har du mulighet til å knytte kontakter uavhengig aldersgruppe!

7. Sunne alternativer i nærheten

Det flotte med beliggenheten til CrossFit 46 er valgmuligheter innen restauranter. Det er gåavstand til sentrum hvor det bys på flere spisesteder som serverer sunne alternativer! Vi anbefaler å ta en tur innom for eksempel; Panda Panda, Foodie eller Will.I.Juice etter trening om du ønsker å spise ute. Her får du kjøpt salater, smoothies og andre mettende lunsjretter som passer perfekt inn i en trenings fokusert og sunn hverdag!